Over ons


Bruidswerk;
De bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven. Naast een mooie jurk en pak, leuke locatie, een heerlijke taart, goede muziek en creatieve fotograaf mag natuurlijk een mooi boeket niet ontbreken. Samen gaan wij kijken wat uw smaak is om zo een bijzonder bloemwerk samen te stellen dat helemaal aansluit bij uw wensen. Dit kan enkel een mooi bruidsboeket zijn of ook de versiering van de auto, kerk of feestlocatie. 
Het is altijd mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. 

Uitvaart;
Pure Passie verzorgt ook bloemen voor een overleden dierbare. Samen met u ga ik kijken wat voor passend stuk ik kan maken dat aansluit bij uw gevoel en wensen. 

Abonnementen particulier;
Heeft u weinig tijd, of geen zin om de bloemen schuin af te snijden en in de vaas te zetten, maar wilt u toch een gezellig boeket, vrolijke bloemen of een verrassend bloemwerk op tafel hebben staan, dan is een abonnement een goed idee. Elke week, twee wekelijks of maandelijks komen wij, op een dag dat het u schikt en volgens uw wensen, het bloemstuk bezorgen. Het is hierbij ook mogelijk om te variëren. 
Tip: leuk om cadeau te doen. 

Abonnement bedrijven;
Een gezellige bos bloemen op de balie, kantoor en/of in de kantine fleurt de omgeving op. Het creëert een gezellige, vrolijke sfeer waar mensen blij van worden en zich welkom voelen. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. 

Wilt u graag uw personeel een mooie bos bloemen geven voor hun verjaardag. Geef ons de datums door wanneer uw personeel jarig is en wij zorgen voor de rest. Dit is ook mogelijk voor bijvoorbeeld uw relaties of jubilea.

Cadeaubonnen;
Wij hebben onze eigen Pure Passie cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag en ook bonnen van Fleurop.